HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

HunNBA

Minden, ami NBA, magyarul.

2011.05.20. 16:41 SaWacc

Where playoffs happens - Week 4

Már is a konferencia döntőben járunk, de lássuk, mi is történt az előző körben.

 

Atlanta Hawks - Chicago Bulls 2-4

Negyedik meccs, a Hawks bajban van, kötelező hozni a meccset, hogy egálban mehessenek vissza Chicagoba. Rose megint 34et dobott, de mellette Boozer és Deng is megszórta magát, ellenben a Hawks kezdője egymaga 83 pontot dobott, élükön megint csak Joe Johnson(24 pont).

Itt a nagy alkalom mindkét csapatnak, hogy átvegye az irányítást, de a Hawks leeresztett, Rose pedig 33 pontjával győzelemre vezette alakulatát, majd a hatodik meccsen egy könnyű, 20 pontos győzelemmel kiejtették az Atlantát.

 

 

Boston Celtics - Miami Heat 1-4

1-2, Miamiban a negyedik összecsapás, a Bostonnak még mindig győznie kéne szinte mindenképpen, ha életben akar maradni,  a Miaminak pedig azért, mert így 1-3nál mehetnének haza, és az 5. meccsen könnyedén lezárhatnák a párharcot. No, James dobott 35 pontot, a trió összesen 83mat, míg Bostoni oldalról ezúttal Garnett használhatatlan volt, Pierce megint dobott 27et, de mellé senki sem csatlakozott.

Bejött a Miaminak a taktikája, 5. meccs, és bár egy nagy rally kellett a hajrában, a James-Wade páros 67 pontja ellenállhatatlan volt, 10 ponttal múlták felül a Bostont az 5. meccsen, ezzel bejutva a keleti döntőben.

 

 

Dallas Mavericks - L.A. Lakers 4-0

0-3. Mit is vártak Kobeék? Az első negyedben még tartották magukat úgy, ahogy, aztán a második negyedben beállt Jason Terry, és csodát művelt. Tripla-tripla után, mellé még Stoja is berakott 4 triplát, Terry az első félidőben 6ot, majd összesen 9 triplát dobott, ami tie-NBA rekord. 25 perc alatt 32 pont, mellé Barea 22, Stoja 21et dobott, a padról összesen 84 pont érkezett, ami egy kisebb csoda gyakorlatilag a playoffsban.

Ennyi volt, a címvédőt kisöpörték, a Dallas pedig máris vezet az OKC ellen a nyugati döntőben.

 

 

 

Memphis Grizzlies - Oklahoma City Thunder 3-4

2-1 után, a 4. meccsen láthattuk az eddigi playoffs legizgalmasabb csatáját, ami egyébként triple-OTig fajult. 2 Gamesaver buzzerrel a háta mögött a Memphis elfáradt a végére, és a harmadik hosszabbításban Durant és Harden nagy kosarai segítségével beőrölte az OKC ellenfelét, ezzel egálra hozva a szériát, valamint lélektani és pályaelőnybe került. Randpolh 34 pont, Gasol 21/26, az OKCnál Durant 35, Westbrook 40 pont.

Az ötödik meccs Oklahomában nagyon simán ment, a Grizzlies gyakorlatilag képtelen volt könnyű kosarakat szerezni, a Durant-Westbrook páros 30, padról a Mohammed-Cook páros 28 pontot rakott hozzá, így 3-2re átvéve a vezetést.

Hatodik meccs, Randolph a csapat élére állva hozott egy 30/13mat, Mayo kezdett és 16ot adott hozzá az eredményhez, a másik oldalt Westbrook volt kiemelkedő 27 pontjával (Durant playoffs career low, 11 pontot dobott).

Na igen, az első hét meccses párharc idén, és bár a Grizzlies hősiesen küzdött ezidáig, érezhető volt, hogy lassan már kevés lesz. Az első negyedben még vezettek is, a másodikban, bár az OKC többször is elhúzott, többször is visszahozták Randolphék, de aztán jött a mumus harmadik negyed, Durant kosarai pedig nagyon jöttek, az OKC magabiztosan húzta be a meccset, menetelhet tovább, a Grizzlies pedig így is az év egyik kellemes meglepetése.

Vasárnap újabb összefoglaló!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://hunnba.blog.hu/api/trackback/id/tr512919571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása