HTML

2011.01.25. 18:57 SaWacc

Cleveland Cavaliers - Az év csalódása(szubjektív)

Danger!!! Aki objektív írást szeretne olvasni a Cavsről, ezt ne olvassa el!

Hatalmas Cavs fanként bizakodóan néztem a szezon elébe még tavaly, szinte biztosnak tartottam, hogy a keret elég egy PlayOffs helyre. Hát ekkor még nem tudtam, mekkorát tévedek...

Mit keres a kispadon?

Bryon Scott felel a csapatért, mint vezetőedző. Az egykori Lakers játékos már többször is bemutatta edzői tehetségét, hozzáértését, de ennek a töredékét sikerült áthozni Clevelandbe. Olyan értelmetlen rotációval dolgozik, hogy azt még az anticavsesek is megszánják. Alonzo Gee miért kezdő? Nem csoda, hogy korábbi csapatai mind elküldték, mert egy rakat szerencsétlenség! Semmi értelme 5-6-7 percnél többet játszatni alapszakaszban, POben meg DNP bőven. Ott van Manny Harris. Undrafted rookieként érkezett a Cavshez, és kellemes csalódást okozott, hiszen rendkívül tehetséges. Na de mi a francnak rakjuk be a kezdőbe egy olyan meccsen, amit meg is nyerhetne a csapat? Érthetetlen. Daniel Gibson. Idén mintha gyengélkedne, de könyörgöm, ha Parker és Mo le van sérülve, és ő az egyetlen használható G Sessions mellett, mi a búbánatnak nem rakja be Scott kezdőbe? Ez is érthetetlen. Jamario Moon. Aki 20 perc alatt nem tud 5 pont felett átlagolni, az egyszerűen ne játszon 20 perceket. Fölösleges, értem én, hogy kell egy hármas, de arra ott van a legponterősebb játékos a Cavsben, Antawn Jamison. És most jön a legnagyobb szívfájásom: J.J. Hickson. Annyira hittem benne szezon elején, és most annyira csalódott vagyok miatta. Egyrészt nem játszik annyit, amennyit meg kéne kapnia. Másrészt meg össze kéne szednie magát. Ettől függetlenül még mindig a következő franchise playert látom benne. Kivéve persze, ha Perry Jonesnak fogják hívni a Cavs draftját.. És még egy dolog: Miért nincsenek tradek? Annyi pénz van a Cavaliersnél, hogy az őrület, felszabadult James zsíroska szerződése, felszabadult az erősen túlfizetett veterán, Shaq szerződése, elment még Ilgauskas, Danny Green és Jawad Williams is. Helyükre egyetlen használható játékost sikerült hozni. Ramon Sessionst.

Ennyi volt a szívfájdalmam, hétvégén jön a félévi értékelés második felvonása!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://hunnba.blog.hu/api/trackback/id/tr42613122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása