HTML

2010.11.19. 19:00 SaWacc

2010.11.18. - Összefoglaló

Újabb nap, újabb összefoglaló. A Granger vezette Pacers a Clippers-t fogadta. Blake Griffin és csapata nem tudta hozni formáját, bár nem játszottak rosszul, de a Pacers remek tripladobó és Granger egyéni teljesítménye meghozta gyümölcsét, a Pacers könnyedén hozta a meccset. A Phoenix Orlandoba látogatott tegnap, legutóbbi nyolc meccsüket megtudták nyerni a vendégek, ám most máshogy alakult. Dragic, de Hillen kívül gyakorlatilag az egész csapat siralmas teljesítményt mutatott az első félidőben, amit 62-34re vesztettek el. Csupán az utolsó játékrészt tudták megnyerni, de ez nem volt elég a győzelemre.  Howard és Nelson dupla-dupla, a másik oldalon csak Grant Hillt lehet kiemelni 21 pontjával. Az est rangadója és egyben utolsó meccse a Portland - Denver volt. A Nuggets nagyszerűen indított, jól játszott a csapat, a kezdő ötre(talán Williams lóg ki a sorból) nem lehetett panasz, és Harrington is 17 ponttal tette hozzá a magáét a kispadról. De ez most nem volt elég a győzelemhez, ugyanis Royt jól tudta helyettesíteni Wes Matthews(ismét), 20 pont fölé jutott, Andre Miller nagyon fontos pontokat szerzett a szoros pillanatokban, Aldridge dupla-dupláig jutott. Egészen a véghajráig izgulhattunk, 83-86nál 12 másodperce volt a Nuggetsnek a triplaszerzésre, Billups 8.5nél dobta el 10(!) méterről, ám a labda kipörgött a gyűrűből, de ekkor Afflalo leszedte a lepattanót, kivitte és kétes szituációban(a lassítás után sem lehet eldönteni, faltolta e Aldrigde) eresztette el az utolsó labdát, ami azonban nem érte a gyűrűt, így a Trail Blazers nyert.

Eredmények: L.A. Clippers - Indiana 80-107, Phoenix - Orlando 89-105, Denver - Portland 83-86

Ma 11 mérkőzés lesz, a Durant-Westbrook duóval megáldott OKC Bostonba látogatt, de játszik a Miami és a Lakers is, utóbbi idegenben. Mint mindig, holnap is összefoglaló.

Update: Durant ma nem fog játszani a Boston elleni rangadón.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://hunnba.blog.hu/api/trackback/id/tr282459879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása