HTML

2010.11.14. 11:16 SaWacc

2010.11.13. - Összefoglaló

Újabb nap, újabb összefoglaló. A Bobcats otthonába látogatott a Jazz. A hazaiak a negyedik negyedik magabiztosan vezettek, nagyon összehangolt játékkal tudtak fellépni a vendégekkel szemben. Jackson 5 triplát vágott be, Mohamed és Augustin dupla-dupla, a kezdő öt 83 pontot dobott. Az utolsó játékrészben viszont több futása is volt a Jazznek, de a Bobcats sem hagyta magát. Az utolsó másodpercig őrizte vezetését a Bobcats, amikor is 5 másodperccel a vége előtt egy pontos hátrányban Deron Williams kapta a labdát. Kivezette balra a labdát, védője, Gerald Wallace ment vele. Majd hirtelen jobbra cselezett, kilépte a ziccer, és 1 másodperccel a vége előtt elengedte a labdát, ami csont nélkül talált a gyűrűbe. A mérkőzést így a vendégek nyerték Williams Buzzer-Beaterjével. Izgalmas meccs volt az Orlando - Nets is. A hazaiak végig tartották magukat, sőt, a negyedik nyegyedben is volt, hogy náluk volt az előnyt, sőt, az utolsó Orlandoi fordulás előtt egy ponttal vezettek, 9 másodperc volt hátra. Jameer Nelson válalta magára az egy-egyet, lassan felhozta, 5 másodperccel a vége előtt betört, Lopez előtt egy crossover majd hátraesve(Fadeaway) átdobja a centeren a labdát, ami 4.1 másodperccel a vége előtt beesik. Devin Harris és Brook Lopez együtt 49 pontot hozott öszze. A másik oldalon Howard dupla-dupla. A Miami Heat otthon fogadta a Toronto együttesét. A hazaiak végig nagyszerűen játszottak, különösen Wade, James és Haslem. Wade 31 pontjára, Haslem és James dupla-duplájára nem tudtak mit felmutatni a vendégek Bargnani 22 pontján kívül. A Boston Memphisbe látogatott. Nem tudtak mit kezdeni egymással a csapatok, Rudy Gay és Zach Randolf hiába játszott jól, ha ott volt Pierce és Rondo. Shaquille O'neal is jól játszott, 22 perc alatt 18 pontot és 6 lepattanót hozott a konyhára. Hosszabításban a Celtics győzött, Pierce 28 pont, Rondo dupla-dupla(11 pont, 17 assist). Sokan úgy gondolták a Portland elleni meccs előtt, hogy most véget fog érni a Hornets győzelmi sorozata. De másképp alakult. A mérkőzésen végig magabiztosan vezettek a hazaiak. Okafor és Paul dupla-dupla, a vendégek gyengén játszottak.

Eredmények: Utah - Charlotte Bobcats 96-95, Orlando - New Jersey 91-90, Indiana - Cleveland Cavaliers 99-85, Toronto - Miami 100-109, Washington - Chicago 96-103, Boston - Memphis 116-110, Portland - Hornets 87-107, Golden State - Milwaukee 72-79, Philadephia - Spurs 93-116

Ma öt meccs lesz, játszik az OKC, és a Los Angeles Lakers is. Összefoglaló holnap.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://hunnba.blog.hu/api/trackback/id/tr702447665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása