HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

HunNBA

Minden, ami NBA, magyarul.

2011.04.18. 20:39 SaWacc

Where playoffs happens - Day 2

Elérkezett a második nap is a 2011es playoffsban, újabb meglepetések sora ért minket, egy percig sem unatkozott az, aki nézte a mérkőzéseket.

 

Memphis Grizzlies - San Antonio Spurs 101-98

Igen, jól olvassátok. Nyert a Grizzlies a Spurs otthonában, de nem is akárhogy. Szinte végig vezettek Randolphék, az ő és Gasol vezetésével, no meg Conley remek meglátásaival végig sakkban tartották a Ginobili nélkül felálló Spurst, de ez nem lehet mentség Popovichéknak, ugyanis a vendégeknél pont a legjobb játékos hiányzott, Rudy Gay. Egészen a negyedik negyed végig így meneteltek a csapatok, majd a két perccel a vége előtt 94-90es Grizzlies vezetésnél Bonner vág be egy triplát, a másik oldalon Tony Allent faultolják, mind a kettő büntetőjét kihagyta, majd a következő támadásnál egy Duncan támadólepattanó segítségével pedig még egyet, szinte ugyanonnan. 98-96, fél perc maradt, hogy csináljon valamit a Grizzlies. Conley megpróbál betörni, Tony Parker behúzódik, üresen hagyva a veterán Battiert, aki bevágja a triplát. A Spurs elrontja a következő dobását, Tony Allen mehet megint a vonalhoz, ezúttal mind a kettő bent van. 9 másodperc, egy kis forgatás után üresen marad Jefferson, aki az üres triplát kihagyja. Története során először nyert Playoffs meccset a Grizzlies.

 

New Orleans Hornets - Los Angeles Lakers 109-100

A nagy meghökkenés után jöhetett még egy, a Hornets - Lakers. Gasolt végig remekül megfogta Landry, Bryant, bár jól megszórta magát, Belinelli és Jack is sokat dobott róla. Chris Paulra pedig most nem volt ellenszer, csak az első negyedben 8 gólpasszt osztott ki, a meccset aztán 14el fejezte be, valamint 33 pontot süllyesztett el a Staples Center gyűrűjében. A Lakersnek rengeteg védekezési bakija volt, csomószor üresen maradtak emberek, főleg Odom, Gasol és Bynum lassúsága miatt, valamint rengeteg buta faultot ütöttek, ezért a Hornets megannyi +1et dobhatott.

 

New York Knicks - Boston Celtics 85-87

A pontszámok alacsonyak, ez a horrorisztikus dobószázaléknak tudható be. Mégis izgalmas meccsként lehet erre visszaemlékezni, hiszen a végkifejlet megint csak egy hajszálon múlt. Stoudemire vezetésével szépen tartotta magát a Knicks, a másik oldalon a kezdő öt mindegyike elérte a 10 pontot, Ray Allen vezetésével(24 pont). 1 perccel a vége előtt Jermaine O'neal egyenlített, majd Billups egy betörés után a térdét kezdte fájlalni, el hagyta a játékteret, bizonytalan a pályára lépése a következő meccsen. Újabb Knicks támadás egy hatalmas Toney Douglas triplát hozott, 85-82. Bostoni időkérés, majd az oldalvonalról alley-up passz Garnettnek, power-slam. 85-84. Megint Douglasnél a labda, odaadja 'Melonak, aki viszont szabálytalanul csinált magának helyet, támadóhibát fújnak rá, jöhet a Boston 20 másodperccel a vége előtt. Egy kis tologatás után Allen kezébe került a labda, aki a vonaltól egy lépésnyire emberről habozás nélkül dobta el a triplát, ami szokásához híven csont nélkül vágódott a gyűrűbe. Nyert a Boston, az utolsó másodpercekben.

 

Denver Nuggets - Oklahoma Thunder 103-107

A két fiatal gárda összecsapása sem volt piskóta, míg a Denver a csapatmunkára épített, addig a Thunder főleg a Durant-Westbrook párosra épített, nem is eredménytelenül,  ők ketten 72 pontot dobtak(Durant 41, Westbrook 31). Mellé érkezett Ibaka és Perkins remek védekezése, valamint a padról beálló emberkék is sokat dobtak az eredményen, főleg Maynor. A Nuggets padja papírforma szerint jobb volt, Smith, Felton és Birdman értékes játékot produkáltak, emellé Harrington dobott még 5 pontot. Nené 22 pontjával a legeredményesebb volt, mellé még Gallinari, Felton, Lawson és Martin ért el 10 pontot.

Ma a következő meccseket nézhetitek: Indiana - Chicago Game2(3:30), Philadephia - Miami Game 2(1:00)

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://hunnba.blog.hu/api/trackback/id/tr292837891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása