HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

HunNBA

Minden, ami NBA, magyarul.

2010.12.18. 21:33 SaWacc

Bréking News

Újabb szenzációk, ezúttal a tradek terén.

Terrence Williams Houstonba került egy 3mas csere folyamán, ahol is néhány draftjog New Jerseybe került Sasha Vujacical egyetemben, amiért a Nets Houstonba adta legtehetségesebb, ám mostanában gyengélkedő csillagját, a Lakers pedig megszabadult a zsíros szerződéssel megáldott, ám ezt egyáltalán nem törlesztő Vujacictól, valamint megkapta a veterán center, Joe Smith játékjogát.

Az Orlando és a Washington közel áll egy Lewis-Arenas megállapodáshoz, így elképzelhető, hogy nemsokára Rashard Lewis-t, a kétszeres AllStar kiscsatárt Wizards mezben láthatjuk, míg Arenas Magic mezben fogja asszisztjait osztogatni Howardnak.

A Bobcats, a Washington valamint a Cavs is tárgyal, miszerint Antony Parker, draftjog és Joey Graham és egy irányító(feltehetően Sessions) elmegy Clevelandből, Kirk Hinrichért a Wizardsból és Gerald Wallaceért. Utóbbi új lendületet vihetne a Cavaliers játékába, amivel újra esélyesnek látszódna a PO álom.

Orlandoba kerülhet(újra) Hedo Turkoglu valamint Jason Richardson egy Vince Carter-Marcin Gortat párosért. A tranzakció 1-2 napon belül teljesülhet.

Más: Yao Ming szezonjának, és valószínűleg pályafutásának véget vetett egy fáradásos bokatörés, a bal bokájában.

Kobe Bryant is megsérült a pénteki , Philadelphia elleni mérkőzésen, a sérülés nem komoly, de vigyáznia kell, hisz ugyanaz az ujja sérült meg, amiben már egyszer eltört egy izületet.

Rudy Gay eltiltást kaphat a Houston elleni meccsen elkövetett sportszerűtlen odaütése miatt.

 

Itt egy videó Gilbert Arenasról, aki nem ismerné..

Figyeljétek a blogot!

EDIT - A Phoenix-Orlando csere végbement: Turkoglu, J-Rich és a második évét töltő Earl Clark Orlandoban fog játszani, valamint egy első körös draftjog is a Sunshoz vándorolt, míg Vince Carter, Marcin Gortat és a jelenleg sérült Mickael Pietrus Phoenixben fog kosarazni.

EDIT(2#) - Az Orlando-Washington csere is befejeződött. Gilbert Arenas Orlandoban fog alkotni, amíg Rashard Lewis John Wall mellett.

Szólj hozzá!

Címkék: williams gay phoenix rudy houston gilbert lakers bobcats arenas kobe orlando cavs terrence


A bejegyzés trackback címe:

https://hunnba.blog.hu/api/trackback/id/tr952524837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása