HTML

2010.11.30. 19:31 SaWacc

2010.11.29. - Összefoglaló

Újabb nap, újabb összefoglaló. A Sok szép jelenet ellenére sportszerűtlen meccsként emlékezhetünk vissza a tegnapi Washington - Miami találkozóra, először Amstrong lökte fel Joel Antony-t egy teljesen tiszta helyzetben, majd miután Amstrong odament hozzá, őt is a földbe rakták, az elkövető Juwan Howard volt, ekkor mind a két csapat összegyűlt egy kis lökdösődésre. Mindkettejüknek el kellett hagyniuk a pályát. Kicsivel később Kirk Hinrich könyökölt oda az őt fogó James Jonesnak, aki ezt egy odavágással díjazta ezt. Ezután Hinrich és Jones kishíján egymásnak esett, szerencsére még időben szétválaszották őket, mindketten teknikait kaptak. A végén a Miami győzött, 76 pontot hozott össze a Heattrió, James 30 pont, a másik oldalon Blatche 26, Arenas 23 pont. Fordulatos negyedik negyedben verte az Oklahoma az eddig meglepetést okozó Hornets csapatát, ez az első, hogy egymás után kétszer szenvednek vereséget. Westbrook 25 pont és 11 assziszt, Durant 26 pontot termelt és 11 lepattanót szedett. CP3 17 pont és 14 assziszt. Jason Kidd 25 perc alatt 11 asszisztot vállalt, Nowitzki pedig dupla-dupláig jutott a Houston elleni győztes mérkőzésen, a vendégeknél Kevin Martin 17 pont. Brendon Jennings 27 pontja és 4 triplája nem volt elég a győzelemhez a Jazz ellen, D-Will és Jefferson 22-22 pont, valamint dupla-dupla.

Eredmények: Washington - Miami 94-105, Hornets - Oklahoma 89-95, Houston - Dallas 91-101, Milwaukee - Utah 88-109

Ma hét mérkőzés lesz, többek között érdemes lesz odafigyelni a Boston - Cleveland találkozóra, valamint hajnali 2től a Sport1 közvetíti a Memphis - Lakers összecsapást is.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://hunnba.blog.hu/api/trackback/id/tr582484305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása