HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

HunNBA

Minden, ami NBA, magyarul.

2011.03.07. 15:32 SaWacc

Angliai csata

Hál'Istennek most nem egy bombázásról kell beszámolnom, de a kosárlabda berkein belül nagy csatának számított a két Londoni meccs a Toronto Raptors és a New Jersey Nets között.

 

Az első meccset pénteken játszották. A Nets kezdett jobban köszönhetően Lopez és Williams összjátékának, Humphries pedig végig rendkívül hasznosan harcolt, ennek eredményeként 18 ponttal és 17 pattanóval zárta a találkozót. A félidőre megjött a Raptors esze is, Bargnani és DeRozan tartotta a frontot, így 4 pontos vezetéssel mehettek pihenni a csapatok. A harmadik játéknegyed pontban gazdag volt, Williams, Lopez és Humphries ellen mindig tudott válaszolni DeRozat vagy Bargnani. Az utolsó játékrészben is egyenlő volt az állás, de a 10napos szerződésen levő Gainesnek köszönhetően meglépett a Nets, majd előnyét a végső dudaszóig meg is tartotta.

 

A második meccs több izgalmat tartogatott. Hasonlóan hullámzó volt az eredmény az első félidőben, D-Willék 3 pontos előnye elolvadt a harmadik negyedben. A negyedikben fej-fej mellett voltak a felek, majd a vége előtt 10 másodperccel egy DeRozan kosár egyenlített. Hosszabbítás következik. Nem tudnak ellépni egymástól, de az utolsó 2 percben a Raptors kezdte átvenni az irányítást. Az utolsó percben már futott a Nets az eredmény után, majd egy Bargnani kosár után 11.7 volt vissza 3 pontos Raptors vezetésnél. Gaines dobta be a labdát Vujacicnak, aki a triplavonaltól egy lépésnyire eresztette el a hárompontost, ami csont nélkül bevágódott. Calderonék nem tudtak buzzert dobni, a második OT következett. Fél perc volt vissza 1 pontos Nets előnynél, egy Bargnani fade-away triplának köszönhetően már a kezükben volt az előny. D-Will hozta fel a labdát, betört, majd kiosztotta labdát Humphriesnak, aki kapott egy búrát, majd a nagy kapkodás után D-Willhez pattant a labda, aki gyorsan bevágta a közeli tempót. Harmadik OverTime, megint nem tudnak mit kezdeni egymással az ellenfelek. 20 másodperccel a vége előtt 1 pontos Raptors előnynél megint Williams tör be a sűrűbe, kiosztja az üresen álló Outlawnak, akire azonnal ráugrik a friss szerzemény, James Johnson, Travis pump-fake, ellép majd eldobja a mindent eldöntő tempót, de a gyűrűt nem találja el! A pillanatnyi szívmegállást gyorsan feloldja a bírói sípszó a Nets drukkerekben, ugyanis Johnson ráütött Outlaw kezére dobás közben. Két büntető, két pont. 10 másodperce van eldönteni a meccset a Raptorsnak. Bargnani kapja meg a labdát, aki nyugodtan elszívja az időt, majd eldobja a labdát a triplavonaltól, de a dobás rövidnek bizonyul, így az idei szezon egyik leghosszabb meccsét(3 óra 22 perc) a Nets nyerte meg a Londoni közönség előtt.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://hunnba.blog.hu/api/trackback/id/tr492718648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása