HTML

2011.01.10. 13:39 SaWacc

Bréking News 2#

Újabb pletykák láttak napvilágot, ami egy "hármas" cseréről árulkodik, a szereplők pedig a Denver, a Nets valamint a Pistons. A Netstől Detroitba vándorolna Troy Murphy és Johan Petro némi kézpénzel Rip Hamiltonért(!). Ám most jön a csavar a történetben.

Carmelo Anthony, a Denver Nuggets sztárja New Jersey-be vándorolna Chauncey Billupsal egyetemben, melléjük még csatlakozna Anthony Carter és Shelden Williams is, cserébe Devin Harris, Anthony Morrow, Derrick Favors, Steph Graham(aki amúgy a Cavsben játszó Joey testvére), Quinton Ross, Ben Uzoh és két draftcetli csatlakozna George Carlhoz. Kérdés már csak az, hogy megér e ennyit 'Melo? Harris helyére jön egy rutinos irányító, ezzel nincs baj. Jön 'Melo, egyértelműen húzóember szerepet játszana a Netsben(is). Favors tehetségesebb és jobb játékos mint Williams, Carter pedig csereként néhány jó percre elég. A választ persze megtudjuk, ha létrejön a csere.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://hunnba.blog.hu/api/trackback/id/tr592574027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása